Înainte de toate, 2AS nu mai este o „firmă tanără”, este o agenţie cu peste 22 ani de experienţă.

Suntem oameni maturi, trecuți prin multe bătălii. Pe unele le-am câștigat, atrăgându-ne încrederea partenerilor cu care colaboram de ani de zile. Am și pierdut câteva, când încă mai eram “firmă tânără, dar dinamică, aflată la început de drum”.
Toate proiectele pe care le-am abordat ne-au învatat câte ceva, și tot ce am făcut și acumulat s-a decantat și filtrat în esența a ceea ce este 2AS acum: o călăuză de încredere și un hamal puternic și rezistent, în serviciul celor care se aventurează să cucerească Internetul.
Am traversat Internetul în lung și-n lat, singuri și împreună cu partenerii noștri, ne-am modelat și ne-am adaptat la schimbările întâlnite la tot pasul. Unii dintre noi s-au pierdut pe drum, dar cei care au rămas sunt tari și experimentați.
Înainte de a porni în aventură, cumpără o hartă și o busolă, stabilește unde vrei să ajungi, și alege bine cu cine vrei să înfrunți necunoscutul. Caută oameni arși de soare, cu cicatrici și cu mânecile suflecate, gata oricând să te ducă în siguranță la destinație.,


De ce 2AS?

  • Am colaborat atât cu companii, din toate domeniile, cât și cu instituții bugetare si organizații neguvernamentale. Am facut programe, site-uri de prezentare, magazine online, aplicații, integrări între sisteme.
  • Peste 80% dintre proiectele noastre de web design și promovare online provin de la clienții existenți și din recomandări.
  • 98% dintre clienții noștri colaborează în continuare cu noi.
  • Nu avem puțini oameni buni la toate, ci mulți oameni specializați. In 2AS, programatorii nu fac web design, testerii nu depanează calculatoare, specialiștii SEO nu fac web design, iar web designerii nu fac programare. Fiecare își face bine treaba pentru care e angajat și pregătit.
  • Nu am abandonat niciodată vreun proiect început.
  • Punem accentul pe obiectivele și beneficiile clientului. Suntem întotdeauna orientați spre rezultate, fie ca facem aplicații dedicate sau webdesign.
  • Răspundem întotdeauna la telefoane și suntem de gasit când este nevoie de noi. Avem un sediu stabil, o adresa la care ne poti vizita oricand, și multe numere de telefon la care ne poți gasi atunci cand doresti să ne ceri un sfat sau să ne semnalezi o problemă.